Favoriete digitale planners

Favoriete digitale planners

Tegenwoordig heb je overal wel een planner voor. Een studieplanner, een werkplanner, een persoonlijke planner, noem maar op. Ik ben er dol op, don’t get me wrong, maar ik geef het snel op als ik drie verschillende planners bij moet houden. Daarom ben ik twee jaar geleden overgestapt op digitaal plannen. Hoe dat precies werkt, mijn favoriete planners én leuke deals deel ik hier met je!

Planners voor GoodNotes5

Ik schreef al eens eerder een blog over mijn favoriete iPad apps en daar deelde ik GoodNotes5 ook al. Deze app lijkt op het eerste gezicht een simpele plannerapp, maar niets is minder waar. Er bestaan zoveel verschillende digitale planners voor GoodNotes5 dat je eigenlijk altijd wel de ideale planner kan vinden voor jouw leven. Ik gebruik GoodNotes5 op mijn iPad en omdat ik een Apple Pencil 2 heb, schrijf ik erin met pen. Je kan ervoor kiezen om alles te typen, maar de pen geeft het gevoel dat je in een échte planner schrijft.

 1. De Premium Planner van Million Dollar Habit
  Deze planner is de kleurrijkste planner van dit lijstje. De tabbladen aan de rechterkant van je planner hebben zachte pastelkleurtjes, maar je kan ook kiezen voor de lichtgrijze of zwarte tabbladen. Je hebt verschillende layouts voor je maandelijkse, wekelijkse en dagelijkse overzicht. Ook heeft deze planner 10 verschillende covers. Je bekijkt en koopt de planner hier.
 2. De 4 Digital Planners Set van My Daily Planners
  Deze set bevat 4 verschillende planners en hoewel dat tegenstrijdig klinkt als je mijn intro gelezen hebt, werkt dit toch anders dat het hebben van 4 fysieke planners. Deze planners komen allemaal bij elkaar in je GoodNotes5 app en zorgen ervoor dat je alles overzichtelijk bij elkaar hebt. Ook zijn de Google- en Apple Calendar hierin gelinkt! Je bekijkt en koop deze plannerset hier.
 3. De 2023 Digital Planners van Made To Plan
  Weer een uitgebreide planner met enorm veel opties! Deze planners kan je kiezen met kleurrijke, zwarte of beige tabbladen. Je kan zelfs kiezen voor kleurrijke pagina’s. De planner zit goed in elkaar en heeft 400 pagina’s en 108 stickers om je planner mee op te vrolijken. Je koopt deze planners voor 2023 hier.
 4. De Dash Planner van The Dash Planner
  Last but not least: Mijn favoriete planner! De planner van the Dash Planner is énorm uitgebreid. Met maandelijks, wekelijks en dagelijks overzicht, een plek voor je financieën, daily journal, habittrackers, een film- en boekenbibliotheek en nog veel meer. Ik heb deze planner dit hele jaar gebruikt en nu weer gekocht voor 2023. Kijk snel even hier naar mijn favoriete planner.

Planners voor Notion

GoodNotes5 is leuk, maar is voorlopig alleen te koop in de Apple Store. Ik kan me voorstellen dat niet iedereen met een iPhone, iPad of Mac loopt, dus heb ik ook een goede planner gevonden voor Notion. Notion is een app die je kan gebruiken op je mobiel, tablet en pc (voor Android, Windows & Apple!). Op het eerste gezicht is Notion een simpele app met standaard templates, maar je kan het helemaal naar jouw wensen aanpassen en is hartstikke overzichtelijk! Mocht je niet zelf alles willen instellen, wat ik helemaal begrijp, dan heb ik twee hele goede opties voor je.

 1. De gratis templates van NotionWay
  NotionWay heeft een gratis bundel samengesteld waarin een maandelijks, wekelijks en dagelijks overzicht te vinden is. Behalve dat zitten er ook een klantenbestand, bulletjournal, task manager en ideeënmanager in! Deze bundel gebruik ik op dit moment zelf, omdat ik de basistemplates graag wilde hebben en die basis ben ik zelf aan gaan passen. Je bekijkt en downloadt de gratis Notiontemplates hier.
 2. Het Ultimate Productivity System van NotionWay
  Als je een veel uitgebreidere versie wilt van de gratis templates, kan je het Ultimate Productivity System downloaden. Dit enorme pakket is perfect om je te helpen bij productief plannen. Er zitten een projectmanager, een goals tracker en zelfs productiviteitstips bij dit pakket. Bekijk het Ultimate Productivity System van NotionWay hier.

Mocht je al een tijdje twijfelen over het aanschaffen van een digitale planner, weet dan dat je dit weekend nog kan profiteren van hele goede Black Friday deals. Alle GoodNotes5 planners die hierboven aangegeven staan, zijn op dit moment onder de €20 en de NotionWay planner is op dit moment afgeprijsd van €49 naar €34!

De planners in dit artikel zijn geen affiliatelinks. Ik raad deze planners aan vanuit mijn ervaring, niet om reclame te maken.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen?

Februari Wallpapers: Happy Valentine’s!

Het is februari 2023, de eerste maand van het jaar is alweer voorbij. Ik weet niet hoe het bij jou was, maar bij ons leek januari eeuwig te duren. We vierden de verjaardag van...

Januari Wallpapers: Gelukkig nieuwjaar!

Het is januari 2023, gelukkig nieuwjaar! Tijd voor goede voornemens (of juist lekker een keer niet?), het maken van een frisse start en uitrusten. December was druk, maar januari...

Pinterest: Pins laten opvallen & gratis templates

Contentcreator of niet, je hebt er vast al eens van gehoord: Pinterest. Pinterest is een zoekmachine, net als Google. Alleen werkt Pinterest toch niet helemaal hetzelfde. Je kan...

Een linktree maken, zo doe je dat

Je ziet ze steeds vaker langskomen op Instagram, TikTok en andere socials: Linktrees. Wat is een linktree? Een linktree is een simpele (landings)pagina met daarop meerdere...

Goodies: Autumn Wallpaper

Oké oké, we weten het. Ik ben gek op de herfst. Alles aan de herfst voelt gewoon zo gezellig! De blaadjes die van de bomen vallen en de straten oranje/bruin kleuren. Pompoenen in...

Maandoverzicht #5

Dit was december en dit is mijn laatste maandoverzicht van dit jaar alweer. De jaren lijken steeds sneller te gaan en ook dit jaar is weer voorbij gevlógen. Ik schreef er al over...

Lijstje: Dit was 2022

Het afgelopen jaar was druk. Drukker dan normaal, maar dat is wel logisch. Norah is er nu ook bij, Kayla is begonnen met de Cito's van groep 8 en mijn paniekaanvallen kwamen in...

Maandoverzicht #4

Het is eind november en dat betekent dat er weer een maandoverzicht klaar staat. Deze maand waren we allemaal gezellig ziek, lekker na elkaar ook, haha. We hebben gelukkig nog...

Favoriete babyproducten

Het krijgen van een baby is duur. Het krijgen van mijn vierde baby was een stuk minder duur. Waarom? Omdat ik precies wist wat ik wel en wat ik niet nodig zou hebben. Én omdat...

Maandoverzicht #3

Het begin van november is in zicht, dus vat ik mijn oktober graag even samen in een blogje. Oktober en november staan bij mij voor herfst, gezelligheid en lekker weer (ja, ik...

Webdesign en branding voor iedereen

Een website laten bouwen kost al snel honderden euro's. Webdesign is duur. Niet iedereen kan een website bouwen en er zijn veel dingen waar je rekening mee moet houden: Een...

Favoriete fonts #1

Als webdesigner heb ik een zwak voor het combineren van fonts. Twee fonts die elkaar complimenteren. Fonts voor een website, voor een Pin op Pinterest of voor een story op...