Goodies: Fall Again Wallpaperset

It’s fall again: Het is eindelijk weer herfst, mijn favoriete seizoen! Eindelijk zijn we weer beland in het seizoen van kaarsjes (vooral deze), pompoenen, thee en kastanjes en mooie bladeren zoeken tijdens lange wandelingen in het bos met de kinderen en de hond. Thuis voelt alles altijd zo knus met de kaarsjes aan en een dekentje op de bank. Buiten is het rustig en blijf ik heerlijk warm met een grote sjaal om en blijven we allemaal droog onder de grote paraplu.

Ik ben ook weer meer aan het tekenen, omdat ik dus zo knus onder een dekentje op de bank zit. iPad erbij, bakje koffie of thee en lekker tekenen. Om dit heerlijke regenachtige weer te vieren, heb ik een knusse set met achtergronden gemaakt voor jou! Er zit voor vrijwel elk apparaat wat bij. Zo heb ik een achtergrond gemaakt met de afmetingen van een iPad (hier zie je welke iPad ik gebruik voor mijn tekeningen), iPhone en pc/Mac. Je kan de achtergronden natuurlijk ook gewoon gebruiken voor je Android telefoon of tablet! Elke achtergrond is anders, maar ik heb ervoor gezorgd dat ze perfect bij elkaar passen.

Kom ook helemaal in de herfstsfeer en download de “Fall Again”-set van wallpapers vandaag nog via de downloadlink hieronder. Deze set is helemaal gratis & dus extra leuk!


Download

Tip: In deze set vind je ook een leuke print op A4-formaat. Deze print kan je zelf uitprinten en (in een leuk lijstje) ophangen! Laat je het mij weten als je dit gedaan hebt? Het lijkt me namelijk heel gaaf om te weten dat wat ik getekend heb, bij iemand anders thuis staat/hangt (:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen?

Februari Wallpapers: Happy Valentine’s!

Het is februari 2023, de eerste maand van het jaar is alweer voorbij. Ik weet niet hoe het bij jou was, maar bij ons leek januari eeuwig te duren. We vierden de verjaardag van...

Januari Wallpapers: Gelukkig nieuwjaar!

Het is januari 2023, gelukkig nieuwjaar! Tijd voor goede voornemens (of juist lekker een keer niet?), het maken van een frisse start en uitrusten. December was druk, maar januari...

Pinterest: Pins laten opvallen & gratis templates

Contentcreator of niet, je hebt er vast al eens van gehoord: Pinterest. Pinterest is een zoekmachine, net als Google. Alleen werkt Pinterest toch niet helemaal hetzelfde. Je kan...

Een linktree maken, zo doe je dat

Je ziet ze steeds vaker langskomen op Instagram, TikTok en andere socials: Linktrees. Wat is een linktree? Een linktree is een simpele (landings)pagina met daarop meerdere...

Goodies: Autumn Wallpaper

Oké oké, we weten het. Ik ben gek op de herfst. Alles aan de herfst voelt gewoon zo gezellig! De blaadjes die van de bomen vallen en de straten oranje/bruin kleuren. Pompoenen in...

Maandoverzicht #5

Dit was december en dit is mijn laatste maandoverzicht van dit jaar alweer. De jaren lijken steeds sneller te gaan en ook dit jaar is weer voorbij gevlógen. Ik schreef er al over...

Lijstje: Dit was 2022

Het afgelopen jaar was druk. Drukker dan normaal, maar dat is wel logisch. Norah is er nu ook bij, Kayla is begonnen met de Cito's van groep 8 en mijn paniekaanvallen kwamen in...

Maandoverzicht #4

Het is eind november en dat betekent dat er weer een maandoverzicht klaar staat. Deze maand waren we allemaal gezellig ziek, lekker na elkaar ook, haha. We hebben gelukkig nog...

Favoriete digitale planners

Tegenwoordig heb je overal wel een planner voor. Een studieplanner, een werkplanner, een persoonlijke planner, noem maar op. Ik ben er dol op, don't get me wrong, maar ik geef...

Favoriete babyproducten

Het krijgen van een baby is duur. Het krijgen van mijn vierde baby was een stuk minder duur. Waarom? Omdat ik precies wist wat ik wel en wat ik niet nodig zou hebben. Én omdat...

Webdesign en branding voor iedereen

Een website laten bouwen kost al snel honderden euro's. Webdesign is duur. Niet iedereen kan een website bouwen en er zijn veel dingen waar je rekening mee moet houden: Een...

Favoriete fonts #1

Als webdesigner heb ik een zwak voor het combineren van fonts. Twee fonts die elkaar complimenteren. Fonts voor een website, voor een Pin op Pinterest of voor een story op...