Goodies: Flourish Wallpaper

Tijd voor bloemetjes en lammetjes

Het is alweer maart en dat betekent dat de lente voor de deur staat. Hoewel ik zelf meer een herfst- en wintermens ben, is het ook wel heel fijn dat mijn spijkerjas straks weer uit de kast mag. Ondanks dat ik nog wel een beetje baal dat we geen sneeuw hebben gehad dit jaar. Binnenkort kunnen we weer lentewandelingen maken langs velden vol lammetjes. Hebben we net iets langer zon en hoeven we de avondwandeling niet meer in het donker maken, maar met steeds een beetje meer licht. Wakker worden doen we met het gefluit van vogeltjes op de achtergrond. Stiekem heb ik er misschien toch wel zin in…

En omdat ik me liet meeslepen door het idee van de lente, maakte ik een Flourish achtergrond. Ik deel hem met jou, omdat ik hoop dat jij ook uitkijkt naar de lente. Je kan de Flourish Wallpaper hieronder downloaden. Ik heb er een set van gemaakt, omdat ik niet kon beslissen welke kleur de beste optie was. Je krijgt dus een set met 6 kleuren!

Naam: Flourish Wallpaper
Afmetingen: 1284×2778
Apparaten: Telefoon (formaat iPhone Pro Max)
Download

Naam: Flourish Wallpaper
Afmetingen: 1170×2532
Apparaten: Telefoon (formaat iPhone)
Download

Naam: Flourish Wallpaper
Afmetingen: 1640×2360
Apparaten: Tablet/iPad
Download

“To flourish is to grow or develop successfully.”

Ik raad je aan de achtergrond staand (verticaal) op de iPad in te stellen, bij het draaien van het apparaat, past de achtergrond zich zo het beste aan aan het beeldscherm!

Meer goodies!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *