Hoi, wat leuk dat je meer over mij wilt weten. Ik ben dus Kimberley. Drieëndertig jaar en ik woon met mijn verloofde (Yilmaz), onze vier kinderen en ons hondje, Bo, in Wassenaar. Ik ben geboren en getogen in Den Haag, maar sinds 2018 wonen wij in ons huis in Wassenaar. En nee, geen villa, maar wel een heerlijk groot appartement. De jongens slapen sinds de komst van de kleinste samen op 1 kamer, ook wel de jongenskamer of de gamekamer genoemd, en dit gaat verrassend goed! Leuk voor de mensen die even in ons huis willen kijken: In juni van 2022 kregen wij een nieuw bankstel en kreeg onze woonkamer een kleine make-over.

Bloggen

Ik ben in 2001 begonnen met bloggen en heb tussendoor veel verschillende blogs gehad.
Sinds maart 2020 ben ik begonnen met Honeymint.org na een eerdere blogpauze van 3,5 jaar.
Ik was er helemaal klaar voor om lekker te gaan bloggen, maar werd al snel ziek, zwak en misselijk.
Gelukkig bleek dit door een zwangerschap te komen, maar mijn blog kwam daardoor weer op een laag pitje te staan.
Als je meer over de geschiedenis van mijn website wil weten, kijk dan even op de knop hieronder.

School & werk

Ik heb HAVO/VWO gedaan op de middelbare school in Den Haag.
Ik ging al vroeg op mezelf wonen en aan het werk.
Ik heb toen vooral gewerkt in de horeca, zoals in restaurants, maar bijvoorbeeld ook in discotheken.
In de tussentijd heb ik altijd blogs gehad en ben ik altijd bezig gebleven met design.
Zo is het gekomen dat ik nu met veel plezier en kennis websites maak voor anderen!

Gezin & nu

Ik ben op mijn negentiende moeder geworden van een zoon, Jayden Benjamin. Jay is ondertussen al 13 jaar en fantastisch aan het puberen (; Hij slaapt al sinds zijn geboorte uit, heeft precies zijn moeders humor en is dol op gamen (net als ik). Op mijn eenentwintigste werd Kayla Alix geboren. Een grote baby van meer dan 4,5 kilo en net zo zoet als haar grote broer. Ondertussen is ze elf jaar en haalt ze met gemak 10.000 woorden per dag. Ze TikTokt het liefst de hele dag en is in alles echt een meisje-meisje. Het is na Kayla een paar jaar rustig geweest, maar op mijn zevenentwintigste werd Joah Isaiah geboren. Joah is nu 6 jaar en ondanks dat hij een echte boef is, is het een grote schat met een hart van goud. Hij wil altijd helpen en is een heel gezellig, lief jongetje!

En alsof het niet druk genoeg was met drie kinderen, hebben we in september 2019 een pup aan ons gezin toegevoegd: Bo. Bo is een Franse bulldogteef die dol is op knuffelen en tot onze verbazing heel goed luistert (want Fransjes zijn daar normaal gesproken niet zo goed in).

We dachten na Joah en Bo dat we compleet waren als gezin, maar niets bleek minder waar… In februari 2021 bleek ik wéér zwanger te zijn en 7 november van dat jaar werd Norah Mae geboren! Ook kregen we in november van 2022 een kitten, Bibi.

Een groot gezin dus: 
Yilmaz en Kimberley
Jay, Kayla, Joah, Norah
Bo en Bibi

Volgens mij weet je nu mijn hele geschiedenis, haha. En als je nu denkt “Goh, die Kim lijkt me best aardig of gezellig.”, dan kan je me natuurlijk ook volgen op Instagram. Ik deel graag stories over ons dagelijks leven en deel het daar ook als er een nieuw blogje online is gekomen. Het lijkt me leuk om je daar te zien!