Lijstje: Dit was 2022

Dit was 2022, het lijstje.

Het afgelopen jaar was druk. Drukker dan normaal, maar dat is wel logisch. Norah is er nu ook bij, Kayla is begonnen met de Cito’s van groep 8 en mijn paniekaanvallen kwamen in de zomer weer terug. Het was een jaar van veel vallen, maar ook altijd weer opstaan. We kregen begin dit jaar corona, halverwege dit jaar kregen Joah en Norah waterpokken en in de zomer ging mijn oma dood. Het was veel, druk en heftig. Gelukkig zijn er ook mooie en leuke dingen gebeurd, dit was 2022!

Dit was 2022 voor mij

 • We herstelden allemaal van corona.
  Januari was zwaar. Kayla kreeg corona via een klasgenootje en dus kregen we het allemaal snel daarna. Ook Noortje. Norah kreeg 41,6 graden koorts en omdat ze pas 11 weken was, kwamen we in het ziekenhuis terecht met haar. Gelukkig is ze hartstikke sterk en herstelde zij zelfs sneller dan de rest van het gezin!
 • Jay ging over naar 2VWO.
  Jayden werd op 11 maart 13 jaar en vanaf dat moment was het ook echt te merken dat hij aan het puberen is. Gelukkig is zijn puberen tot nu toe dat hij teveel geld uitgeeft aan snoep, chips en skins in games, haha. Hij ging met een prachtig rapport over van 1HAVO/VWO naar 2VWO, dus daar zijn we allemaal heel trots op!
 • Ik kreeg een Apple Watch.
  Het is je misschien al opgevallen, maar ik ben echt een Apple-meisje (bij alles, behalve de pc). Ik wilde al langer een Apple Watch, maar ik vond het veel te duur om in één keer zo’n bedrag aan mezelf uit te geven. Yilmaz wist dit, dus hij heeft er eentje voor mijn verjaardag gehaald. Ons wandelrondje werd meteen een soort sport, alles werd bijgehouden.
 • We gingen vaker op stap.
  Toen we voor het eerst weer eens samen (met Noortje) uit eten gingen, voelde het echt heel gek. Na al die tijd en maatregelen zaten we opeens in een restaurant vol mensen. Maar het was ook zó fijn om weer eens op stap te zijn samen. Daarnaast ging ik weer eens met een vriendin uit eten, waren we vaak te vinden bij mijn ouders en schoonouders en gingen we weer lekker uitgebreid shoppen.
 • We kregen een nieuw bankstel!
  Tijdens mijn zwangerschap van Norah, scheurde de hoes van ons bankstel. Nu konden we een nieuwe hoes halen, maar de bank zelf was ook echt aan vervanging toe. Ik verstopte de scheur door er een deken overheen te gooien en we gingen sparen voor een nieuwe bank. Dat hoefde uiteindelijk niet, want we kregen er één van mijn schoonouders! Mijn schoonvader zag de scheur in de hoes en nam ons de volgende dag mee om een bank uit te zoeken. Ik ben hier nog elke dag dankbaar voor, de bank zit heerlijk en is zó mooi!
 • Ik pakte het bloggen weer op.
  Het duurde even, maar we kwamen weer in een ritme met z’n allen. Ritme betekende ook dat ik meer tijd voor mezelf kon maken. Die extra tijd wilde ik graag spenderen aan tekenen, gamen, series kijken en bloggen. En dat lukte! Ik begon weer met bloggen en startte zelfs mijn eigen bedrijf: Studio Honeymint.
 • Wij kregen een nieuw vriendinnetje!
  Ik volgde Mariska al langer en toen haar poes kittens kreeg, heb ik op Instagram kunnen meekijken naar hoe die kleine hummeltjes iets grotere hummeltjes werden, haha. Ik werd helemaal verliefd op één van haar kittens en zij woont nu bij ons. Bibi doet het hartstikke goed en we kunnen haar nu al niet meer wegdenken uit ons gezin.

Dit jaar voelde voor mij vaak als een jaar vol pech, maar als ik dit lijstje lees, zie ik dat het eigenlijk best een gaaf jaar was. Ja, we werden ziek en ja, het was soms zwaar. Maar het was ook gezellig, druk op de leuke manier (ik kreeg mijn eerste betaalde klanten dit jaar!) en we gingen dit jaar weer meer op pad. Dit was 2022. Ik hoop dat volgend jaar een mooi, gezellig en liefdevol jaar wordt. Voor ons als gezin, maar ook voor jou!

1 Reactie

 1. Giovanna Jansen

  Mooi overzicht! En mooi hoe dat ook werkt hè, dat het kan voelen alsof het alleen maar een pech jaar was, maar dat als je de dingen zo eens opschrijft, je dan toch ook ziet wat een mooie dingen er waren.
  Fijne jaarwisseling en een heel mooi en gezond 2023 toegewenst!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen?

Februari Wallpapers: Happy Valentine’s!

Het is februari 2023, de eerste maand van het jaar is alweer voorbij. Ik weet niet hoe het bij jou was, maar bij ons leek januari eeuwig te duren. We vierden de verjaardag van...

Januari Wallpapers: Gelukkig nieuwjaar!

Het is januari 2023, gelukkig nieuwjaar! Tijd voor goede voornemens (of juist lekker een keer niet?), het maken van een frisse start en uitrusten. December was druk, maar januari...

Pinterest: Pins laten opvallen & gratis templates

Contentcreator of niet, je hebt er vast al eens van gehoord: Pinterest. Pinterest is een zoekmachine, net als Google. Alleen werkt Pinterest toch niet helemaal hetzelfde. Je kan...

Een linktree maken, zo doe je dat

Je ziet ze steeds vaker langskomen op Instagram, TikTok en andere socials: Linktrees. Wat is een linktree? Een linktree is een simpele (landings)pagina met daarop meerdere...

Goodies: Autumn Wallpaper

Oké oké, we weten het. Ik ben gek op de herfst. Alles aan de herfst voelt gewoon zo gezellig! De blaadjes die van de bomen vallen en de straten oranje/bruin kleuren. Pompoenen in...

Maandoverzicht #5

Dit was december en dit is mijn laatste maandoverzicht van dit jaar alweer. De jaren lijken steeds sneller te gaan en ook dit jaar is weer voorbij gevlógen. Ik schreef er al over...

Maandoverzicht #4

Het is eind november en dat betekent dat er weer een maandoverzicht klaar staat. Deze maand waren we allemaal gezellig ziek, lekker na elkaar ook, haha. We hebben gelukkig nog...

Favoriete digitale planners

Tegenwoordig heb je overal wel een planner voor. Een studieplanner, een werkplanner, een persoonlijke planner, noem maar op. Ik ben er dol op, don't get me wrong, maar ik geef...

Favoriete babyproducten

Het krijgen van een baby is duur. Het krijgen van mijn vierde baby was een stuk minder duur. Waarom? Omdat ik precies wist wat ik wel en wat ik niet nodig zou hebben. Én omdat...

Maandoverzicht #3

Het begin van november is in zicht, dus vat ik mijn oktober graag even samen in een blogje. Oktober en november staan bij mij voor herfst, gezelligheid en lekker weer (ja, ik...

Webdesign en branding voor iedereen

Een website laten bouwen kost al snel honderden euro's. Webdesign is duur. Niet iedereen kan een website bouwen en er zijn veel dingen waar je rekening mee moet houden: Een...

Favoriete fonts #1

Als webdesigner heb ik een zwak voor het combineren van fonts. Twee fonts die elkaar complimenteren. Fonts voor een website, voor een Pin op Pinterest of voor een story op...