Een (nieuw) logo voor jouw blog/bedrijf

Hé, wat leuk dat je wil investeren in een nieuw logo voor jouw blog/bedrijf. En nog leuker: Dat je erover nadenkt om mij dat logo voor jou te laten maken! Ik kan me voorstellen dat je een paar vragen hebt over het hoe en wat en over de kosten, dus hier leg ik je uit hoe ik te werk ga en wat de prijs van een nieuw logo is.

Wanneer jij mij uitkiest om een logo voor je te maken, stuur je mij een berichtje via mijn contactformulier. Binnen drie dagen reageer ik op je aanmelding, dit doe ik ook via de mail. In de mail die je dan van mij krijgt, stel ik je een aantal vragen over jouw visie voor je logo en je bedrijf/blog. Op deze manier kan ik een beeld schetsen van het logo dat passend is bij jou.

Nadat ik de antwoorden op de vragen binnen heb, ga ik voor je aan de slag. Ik maak drie verschillende voorbeeldlogo’s. Uit deze drie opties kan jij een logo kiezen dat óf perfect bij je past óf dat nog wat wijzigingen moet krijgen. Ik pas het logo dat jij hebt uitgekozen aan aan jouw wensen. Na deze ‘ronde’ kan jij nog één keer aangeven dat er iets anders zou moeten. 

1. Je krijgt keuze uit drie verschillende logo’s (die ik speciaal voor jou maak) om aan te passen naar jouw wensen.

2. Je mag het gekozen logo nog aanpassen naar wens. Een ander lettertype, andere kleuren, dat soort aanpassingen.

3. Het logo is uitgekozen en aangepast. Je mag nu nog één aanpassing maken, mocht dit nodig zijn.

4. Jouw gepersonaliseerde logo is klaar!

In vier simpele stappen, heb je dus al een logo. Maar dat is niet alles: Je krijgt jouw logo geleverd op verschillende manieren. Ik lever .PNG-bestanden, dat zijn hoge kwaliteit afbeeldingen en het leuke aan .PNG is dat ik de achtergrond van je logo kan verwijderen. Je krijgt je logo van mij in 2 formaten en beide formaten komen met drie verschillende achtergronden. Je krijgt je logo op 6 verschillende manieren!

Ondanks dat ik je 3 aanpassingen én 6 verschillende logo’s lever, wil ik dat mijn diensten betaalbaar zijn. Je krijgt bij mij dus al een gepersonaliseerd logo voor maar €70! Voor die €70 krijg je een logo dat écht past bij jou en jouw blog/bedrijf.

€70