Maandoverzicht #2

Vandaag is het 31 juli, dus het is weer eens tijd voor een maandoverzicht. Lukt het me elke maand? Tot nu toe niet, maar dat maakt ook niks uit. Het is hier gezellig druk in huis met vier kinderen. dus ik neem er eerlijk gezegd niet altijd de tijd voor. Waarom ik vandaag wel weer een maandoverzicht klaarzet? Ik wil over 1 jaar, 5 jaar, 10 jaar weer eens terugkijken en lezen wat we in 2022 allemaal deden.

Partijtje, palmboompje, prima

Begin deze maand (letterlijk 1 juli, haha) ging Joah naar zijn eerste echte partijtje. Door corona, lockdowns en maatregelen heeft hij dit niet eerder kunnen doen, dus dit was voor hem zo leuk! Een groep kinderen uit zijn klas ging bij een klasgenootje thuis spelen, taart eten én er kwam een goochelaar. Op dezelfde dag ging Norah voor het eerst uit zichzelf staan en halverwege deze maand, is ze gaan kruipen! Ook had ze eindelijk genoeg haar om een palmboompje op haar hoofd te maken. haha.

Norah eet ook sinds deze maand mee aan tafel. We hebben de kinderstoel van Joah bewaard en nu kan zij er mooi op zitten. Ze vindt het aan tafel heel gezellig en eet Rapley-style met ons mee. Tot nu toe eet ze eigenlijk alles wel en vindt ze nog niks zó vies dat ze het weggooit of uitspuugt. Helemaal prima.

Spaargeld, dure boodschappen en kanker

Kayla verkocht deze maand wat spulletjes via Marktplaats en verdiende daar €50 mee. Die €50 was meteen op, want mevrouw kocht een Air Up fles voor zichzelf. Roze, natuurlijk! Ik verkocht ook wat spullen, dus ik heb mijn spaarpotje weer een beetje bij kunnen vullen. Gaat langzaam dit jaar, want de boodschappen zijn zo duur geworden… Gelukkig kunnen we alles nog gewoon betalen, maar wat een prijzen bij de kassa’s van de supermarkten, poeh.

Helaas ook vervelend nieuws deze maand. Mijn oma is opgenomen geweest in het ziekenhuis, omdat ze zich niet lekker voelde. Ik bespaar je verder alle rompslomp, maar de diagnose is slecht. Kanker. Ze is 89 nu, maar ze mag van mij nog best 99 worden, dus dit was wel even schrikken. Gelukkig is ze nu wel weer thuis!

Op naar de herfst!

Deze zomer kan je mij vinden achter de pc, lekker Anno 1800 of Planet Zoo spelen, want ik ben geen zomermens. Ik hoop dat jij een hele mooie zomer hebt en dat je geniet van fijne, vrije dagen. Ik wacht rustig af tot het weer herfst is om uit mijn zomerdip te stappen (samen met Bo, ons hondje), haha. Ik zie je hopelijk snel weer hier <3

P.s. Vorige maand kregen we te horen dat Kayla met grote stappen vooruit gegaan is op school. Haar eerste rapport van dit jaar was niet wat we van haar gewend zijn (doordat ze gepest werd), dus heeft ze heel hard gewerkt om haar cijfers weer omhoog te krijgen en dat is gelukt!

P.p.s. We kregen ook bericht van de school van Jay, hij is namelijk niet alleen over van de eerste klas naar de tweede klas. Vorig jaar deed hij havo/vwo, volgend jaar mag hij naar 2 vwo. Ik ben dus een hele trotse moeder, die dit nog even in de verkeerde maand wilde vertellen, haha.


Hoe was juli voor jou?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *