Notion: Gratis Notion templates

Ik heb al blogs geschreven over hoe je zelf jouw Notion homepage kunt instellen. En ondanks dat het natuurlijk heel fijn is om een Notion te hebben die helemaal door jou zelf is ingericht, kan het ook fijn zijn om een kant-en-klare template te downloaden. Notion heeft zelf gratis templates waar je gebruik van kunt maken, maar ik deel er vandaag nog een paar met je!

Gratis Notion templates

  1. Notion.so Templates
    Ik zei het al, maar ik benoem hem toch nog eens. Notion heeft zelf een grote bibliotheek vol gratis (en betaalde) templates. Deze templates zijn gemakkelijk te dupliceren naar jouw eigen Notion. Je kiest het template uit dat je zou willen, klikt erop en krijgt dan aan de rechterkant een grote rode knop met ‘Duplicate template’ te zien. Als je ingelogd bent op je eigen Notion, dupliceert hij het direct naar waar jij wil. Fijn, hè? Je vindt de Notion.so templates hier.
  2. Notionway Templates
    Notionway biedt uitgebreide betaalde templates aan, maar heeft ook een groot aanbod gratis templates. Ze hebben tien verschillende templates die je allemaal apart kunt downloaden, maar ook samen als één bundel! Deze bundel heb ik zelf in gebruik op het moment, omdat het zoveel verschillende opties aanbiedt. Denk aan een travel manager, een mood tracker, planners en zelfs een social media manager! De gratis templates van Notionway vind je hier.
  3. YaraDesigns Templates
    Ondanks dat Yara maar twee gratis templates aanbiedt, is ze zeker wel het noemen waard. Haar betaalde templates variëren van €2 tot €29. Je kan bij haar twee gratis templates downloaden, dit zijn de Task Manager Planner en de Life Planner. Persoonlijk maak ik geen gebruik van deze templates, maar ik heb ze gedownload om te kijken of alles netjes in elkaar zat en alles is heel strak en slim ingericht! De gratis YaraDesign templates vind je hier.

Waar gebruik jij Notion voor?

Ben je nog niet bekend met Notion, lees dan mijn blog Notion: Wat is het? Grote kans dat je iets aan het gebruik van Notion kan hebben! Ik gebruik Notion op dit moment voor mijn klantenbestand, voor mijn dagelijkse en wekelijkse planners en ik houd er een dagboek in bij. Ook voor mijn blog is het heel handig, want als ik onderweg een idee heb en mijn laptop niet zo 1, 2, 3 kan gebruiken, open ik Notion op mijn telefoon en zet ik mijn ideeën in mijn Idea Manager! Gebruik jij Notion al?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen?

Februari Wallpapers: Happy Valentine’s!

Het is februari 2023, de eerste maand van het jaar is alweer voorbij. Ik weet niet hoe het bij jou was, maar bij ons leek januari eeuwig te duren. We vierden de verjaardag van...

Januari Wallpapers: Gelukkig nieuwjaar!

Het is januari 2023, gelukkig nieuwjaar! Tijd voor goede voornemens (of juist lekker een keer niet?), het maken van een frisse start en uitrusten. December was druk, maar januari...

Pinterest: Pins laten opvallen & gratis templates

Contentcreator of niet, je hebt er vast al eens van gehoord: Pinterest. Pinterest is een zoekmachine, net als Google. Alleen werkt Pinterest toch niet helemaal hetzelfde. Je kan...

Een linktree maken, zo doe je dat

Je ziet ze steeds vaker langskomen op Instagram, TikTok en andere socials: Linktrees. Wat is een linktree? Een linktree is een simpele (landings)pagina met daarop meerdere...

Goodies: Autumn Wallpaper

Oké oké, we weten het. Ik ben gek op de herfst. Alles aan de herfst voelt gewoon zo gezellig! De blaadjes die van de bomen vallen en de straten oranje/bruin kleuren. Pompoenen in...

Maandoverzicht #5

Dit was december en dit is mijn laatste maandoverzicht van dit jaar alweer. De jaren lijken steeds sneller te gaan en ook dit jaar is weer voorbij gevlógen. Ik schreef er al over...

Lijstje: Dit was 2022

Het afgelopen jaar was druk. Drukker dan normaal, maar dat is wel logisch. Norah is er nu ook bij, Kayla is begonnen met de Cito's van groep 8 en mijn paniekaanvallen kwamen in...

Maandoverzicht #4

Het is eind november en dat betekent dat er weer een maandoverzicht klaar staat. Deze maand waren we allemaal gezellig ziek, lekker na elkaar ook, haha. We hebben gelukkig nog...

Favoriete digitale planners

Tegenwoordig heb je overal wel een planner voor. Een studieplanner, een werkplanner, een persoonlijke planner, noem maar op. Ik ben er dol op, don't get me wrong, maar ik geef...

Favoriete babyproducten

Het krijgen van een baby is duur. Het krijgen van mijn vierde baby was een stuk minder duur. Waarom? Omdat ik precies wist wat ik wel en wat ik niet nodig zou hebben. Én omdat...

Webdesign en branding voor iedereen

Een website laten bouwen kost al snel honderden euro's. Webdesign is duur. Niet iedereen kan een website bouwen en er zijn veel dingen waar je rekening mee moet houden: Een...

Favoriete fonts #1

Als webdesigner heb ik een zwak voor het combineren van fonts. Twee fonts die elkaar complimenteren. Fonts voor een website, voor een Pin op Pinterest of voor een story op...