Een stukje geschiedenis

Nadat ik in 2001 begon met het online maken van websites, heb ik behoorlijk wat blogs en websites gehad. Ik was altijd op zoek naar iets nieuws en iets beters. Ik begon met het maken van een website via geocities.com en werd later ‘gehost’ door andere meiden die een echte website hadden. In 2006 kocht ik mijn eerste echte website! Nadat ik in 2009 mijn eerste kindje, een zoon, kreeg, was het even stil (het was opeens hartstikke druk, natuurlijk). In 2011 beviel ik van mijn dochter. Het bleef online stil tot ik in 2012 toch weer een website begon. NoahJade.nl was geboren. Ik blogde daar voornamelijk persoonlijk en vertelde veel over mijn leven, mijn kinderen en zelfs beauty-gerelateerde blogjes kwamen voorbij. Na een jaar wilde ik dit anders gaan doen.

Ik begon StoriesandForever.com, omdat ik graag HTML-, WordPress en Photoshoptips wilde delen. Toen dit soort sites opeens de grond uit schoten en ik net bevallen was van mijn derde kindje, weer een zoon, stopte ik ermee. Wel bleef ik logo’s maken voor andere bloggers, maar het voelde niet meer goed om te blijven bloggen. Dus stopte ik tijdelijk.

Het ontstaan van honeymint.org

Tijdens het begin van de pandemie lag alles opeens stil en kreeg ik de gedachte om mijn eigen website te beginnen maar niet uit mijn hoofd en kocht een nieuw domein. Samen met mijn nichtje bedacht ik een naam. Iets dat alles omvattend was. Een naam die ik op allerlei verschillende onderwerpen kon plakken. Het werd Honeymint.org, mijn eigen plekje op het internet.

Ondanks dat ik heel enthousiast begon met designen en coderen, bleven de blogjes uit. Ik voelde me niet topfit en was al maanden ziek, zwak en misselijk. Ik deed een zwangerschapstest en kwam erachter dat ik zwanger was van ons vierde kindje, een prachtige dochter. Vier kinderen en een website verder, zijn we waar we nu zijn. Ik heb het bloggen weer opgepakt en ben daar ook digitaal bij gaan tekenen. Als gezin zijn wij nu compleet. Als eigenaresse van Honeymint.org ben ik nog maar net begonnen!

Samenwerkingen en affiliates

Op mijn website maak ik gebruik van affiliatelinks. Dat betekent dat ik soms doorverwijs naar een product op Bol.com of Amazon.nl. Als jij op deze link klinkt en een product koopt op één van deze sites, krijg ik daar een klein bedrag voor. Dit kost jou helemaal niks. Ik deel geen producten waar ik zelf niet achter sta. Eerlijkheid is voor mij heel belangrijk.

Wil jij met jouw brand of product samenwerken met mij? Dat kan. Je kunt mij voor een samenwerking een bericht sturen via mijn contactformulier of je kunt mij mailen. Ik kijk er naar uit om samen mooie, duurzame content te maken.