Webdesign en branding voor iedereen

Een website laten bouwen kost al snel honderden euro’s. Webdesign is duur. Niet iedereen kan een website bouwen en er zijn veel dingen waar je rekening mee moet houden: Een website moet tijdloos zijn, je moet rekening houden met SEO en de visie van je klant moet goed tot zijn recht komen. Maar wat als jij net begonnen bent met je blog of bedrijf? Wat als jij niet durft te investeren in een website die minstens €500 kost? Dan kan je bij mij aankloppen.

Wat kan ik voor je betekenen?

Ik wil graag dat iedereen tevreden kan zijn over zijn of haar website. Dat jouw website past bij wat jij uit wil stralen, bij waar jouw bedrijf voor staat. Het internet één website per keer mooier maken, dát is mijn doel. En om ervoor te zorgen dat dit ook haalbaar is voor de kleinere bloggers en startende webshops, heb ik een kleiner pakket samengesteld. Een kleiner pakket waarin jij al een website kan hebben voor maar €249!

Wat zit er precies in dit webdesignpakket?

 • Je krijgt een website met maximaal 5 pagina’s
 • Jouw website is responsive en is dus goed te bekijken op zowel pc als mobiel
 • Jouw website is uniek en compleet

Waarom bied ik het goedkoper aan?

Ik ben niet begonnen met webdesign, omdat ik er rijk van wilde worden. Ik groeide met WordPress mee, coderen ging steeds sneller en makkelijker en ik werd steeds beter in wat ik deed. Het viel mij op dat veel bloggers gratis of goedkope thema’s gebruikten voor hun blog. Toen ik begon met webdesign, deed ik dit dan ook om andere bloggers te helpen aan een mooie website. Een website die écht aan hun eisen voldeed. En zo ben ik door blijven gaan.

Startende ondernemers hebben het al druk genoeg. Een website en de bijkomende kosten zouden geen extra stressfactor moeten zijn. Bloggers die graag bloggen, maar er geen bakken met geld mee verdienen, verdienen ook een website die uitstraalt waar zij voor staan. Daarom maak ik webdesign en branding die voor iedereen betaalbaar zijn.

Meer weten?

Op de pagina over webdesign leg ik uit wat ik precies voor je kan betekenen, hoe duur de verschillende opties zijn en meer. Wil je meer weten, lees de pagina over webdesign dan even door! Wil jij ook het internet één website per keer mooier maken en is jouw website nu aan de beurt? Neem vrijblijvend contact met mij op en wie weet is jouw website binnenkort precies wat je altijd al wilde.

2 Reacties

 1. nicole orriens

  Wat mooi dat je begon met webdesign om andere bloggers te helpen. Dat is een mooie uitgangspunt.

  Antwoord
  • Kimberley

   Dat is het ook echt, het helpen als uitgangspunt. Bonus is dat ik het ook echt leuk vind om te doen!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen?

Februari Wallpapers: Happy Valentine’s!

Het is februari 2023, de eerste maand van het jaar is alweer voorbij. Ik weet niet hoe het bij jou was, maar bij ons leek januari eeuwig te duren. We vierden de verjaardag van...

Januari Wallpapers: Gelukkig nieuwjaar!

Het is januari 2023, gelukkig nieuwjaar! Tijd voor goede voornemens (of juist lekker een keer niet?), het maken van een frisse start en uitrusten. December was druk, maar januari...

Pinterest: Pins laten opvallen & gratis templates

Contentcreator of niet, je hebt er vast al eens van gehoord: Pinterest. Pinterest is een zoekmachine, net als Google. Alleen werkt Pinterest toch niet helemaal hetzelfde. Je kan...

Een linktree maken, zo doe je dat

Je ziet ze steeds vaker langskomen op Instagram, TikTok en andere socials: Linktrees. Wat is een linktree? Een linktree is een simpele (landings)pagina met daarop meerdere...

Goodies: Autumn Wallpaper

Oké oké, we weten het. Ik ben gek op de herfst. Alles aan de herfst voelt gewoon zo gezellig! De blaadjes die van de bomen vallen en de straten oranje/bruin kleuren. Pompoenen in...

Maandoverzicht #5

Dit was december en dit is mijn laatste maandoverzicht van dit jaar alweer. De jaren lijken steeds sneller te gaan en ook dit jaar is weer voorbij gevlógen. Ik schreef er al over...

Lijstje: Dit was 2022

Het afgelopen jaar was druk. Drukker dan normaal, maar dat is wel logisch. Norah is er nu ook bij, Kayla is begonnen met de Cito's van groep 8 en mijn paniekaanvallen kwamen in...

Maandoverzicht #4

Het is eind november en dat betekent dat er weer een maandoverzicht klaar staat. Deze maand waren we allemaal gezellig ziek, lekker na elkaar ook, haha. We hebben gelukkig nog...

Favoriete digitale planners

Tegenwoordig heb je overal wel een planner voor. Een studieplanner, een werkplanner, een persoonlijke planner, noem maar op. Ik ben er dol op, don't get me wrong, maar ik geef...

Favoriete babyproducten

Het krijgen van een baby is duur. Het krijgen van mijn vierde baby was een stuk minder duur. Waarom? Omdat ik precies wist wat ik wel en wat ik niet nodig zou hebben. Én omdat...

Favoriete fonts #1

Als webdesigner heb ik een zwak voor het combineren van fonts. Twee fonts die elkaar complimenteren. Fonts voor een website, voor een Pin op Pinterest of voor een story op...